Voorouder Regressie

In het hier en nu kun je last hebben van iets dat ooit begonnen is bij één van je voorouders. Een overlevingsstrategie, een trauma, gevoel, overtuiging, ziekte…
Bijvoorbeeld een angst, die via de familielijn is overgedragen naar jou.
We zijn niet alleen genetisch, maar ook energetisch met onze voorouders verbonden.

In een voorouderregressie wandel je als het ware via die energetische lijn terug in de tijd langs elkaar opvolgende voorouders. En maak je uiteindelijk contact met de voorouder waarbij een thema dat bij jou speelt ontstaan is.

Zo verkrijg je inzicht in je probleem, en wordt de voorouder geheeld waarbij het allemaal begonnen is. Die heling laten we door de tijd stromen naar het hier en nu:
Dit heelt niet alleen jou, maar ook de generaties na jou.

Wanneer?

– Als er een duidelijk een thema in de familie lijkt te spelen, dat je helder wilt krijgen en wilt opheffen. Dit kan een vastzittende overtuiging zijn, een angst of een ziekte; iets wat je bijvoorbeeld ook herkent bij een van je ouders en een van je grootouders.

– Als je last hebt van iets dat maar blijft terugkomen. Bijvoorbeeld een onbegrijpelijk paniekgevoel of agressief gedrag. Ook na een aantal therapeutische behandelingen, waarmee je misschien tijdelijk je gedrag hebt kunnen veranderen, blijft je klacht bestaan.

– Als de wortel van je probleem bij één van je voorouders lijkt te zitten, alle mogelijke trauma’s in het verleden met regressie- of reïncarnatietherapie zijn opgespoord en verwerkt maar het probleem niet voldoende oplost.

Voorouderregressie is een aparte techniek die we op zichzelf staand kunnen inzetten, of als onderdeel van de regressie- of reïncarnatietherapie.